• Български
  • English

XXIII Национална гинекологична конференция (участници)

Лични данни

(Фактура се издава на фирмата или на лицето, извършило плащането)

ТАКСИ РЕГИСТРАЦИЯ

Видове такси
регистрация за делегати

Ранна такса до
15 януари 2020 г.

Късна такса от
16 януари 2020 г. и на място

 

100 лева

140 лева

 

200 лева

240 лева

 

безплатно

 

100 лева

140 лева

 

безплатно

 

* Забележка за заплащане на членски внос за 2020 г.:

  • Членски внос за 2020 г. на стойност 80 лева е необходимо да бъде заплатен към БДАГ или ВАСТЕЛС, за да се приложи преференциална такса член БДАГ;
  •  Членският внос осигурява пълен годишен абонамент за списание „Акушерство и гинекология“.

**Специализантите е необходимо да удостоверят статута си чрез изпращане на сканирано копие на договор за специализация.

***Студентите е необходимо да удостоверят статута си чрез изпращане на сканирана заверена книжка.

 

Таксата регистрация за делегати включва:

  • пълен комплект материали на Конференцията;
  • достъп до изложбените площи с щандове на фирми спонсори;
  • участие в научните сесии на Конференцията;
  • удостоверение за участие с кредитни точки от БЛС.

 

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ

Вид настаняване

Цени в лева/човек

 

 

575 лева/човек

 

425 лева/човек

Цената включва: три нощувки, три закуски, вечеря на блок маса с напитки на 17 септември, Официална вечеря на блок маса с напитки на 18 септември, вечеря на блок маса с напитки на 19 септември, участие в кафе паузи, интернет, туристически данък, застраховка и ДДС.

Двудневен пакет, хотел „Рила“ – изчерпан контингент

 

 

 

415 лева/човек

 

305 лева/човек

Цената включва: две нощувки, две закуски, вечеря на блок маса с напитки на 17 или 19 септември в зависимост от избрания период за настаняване, Официална вечеря на блок маса с напитки на 18 септември, участие в кафе паузи, интернет, туристически данък, застраховка и ДДС.

Официалната вечеря ще се проведе в ресторант „Сезони“ и ресторант Les Arcs. Разпределението на делегатите в двата ресторанта ще се осъществява според реда на заявена и платена регистрация.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Стаите в хотел „Рила“ са изчерпани, но можем да предложим настаняване в хотел „Феста Уинтър Палас“ и хотел „Айсберг“. За информация за цени и условия за настаняване, моля да се свържете с нас на e-mail: events@wasteels.bg и/или моб. тел.: 0888 502 481.

Необходимо е посоченият делегат да се свърже с фирмата организатор, за заплащане на съответната такса регистрация.

1. За настаняването в двойна стая е задължително предоставяне на името на втория човек и заплащане на тридневен/двудневен пакет и за него. При настаняването на един човек се заплаща единична стая.

2. Регистрацията е валидна след попълване и изпращане на формуляра, като по този начин потвърждавате Вашето участие. Резервацията за настаняване е валидна само след попълване и изпращане на регистрационен формуляр и заплащане на пълната стойност на нощувките.

Важна информация: Участниците в Конференцията (лекари, служители на фирми спонсори), които НЕ са заявили и заплатили предварително хотелското си настаняване, могат да бъдат настанени при заявка в момента на регистрация само при наличие на свободни стаи в посочения хотел. Фирмата организатор НЕ поема отговорност, ако при регистрация на място, няма налични места в посочения хотел.

При липса на специални изисквания за храненето, изберете стандартно меню.

При хранителни изисквания или проблеми, моля изберете специална диета и дайте допълнителни насоки.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ, ПРОМЕНИ И АНУЛАЦИИ

  • Потвърждение на Вашата заявка за участие и хотелско настаняване в желания от Вас хотел ще получите до 5 работни дни от датата на изпращане на Вашата заявка. В случай, че не получите потвърждение до 5 работни дни, моля да се свържете с фирмата организатор на тел: 02/931 11 17 или мобилен телефон: 0888 502 481 – Боряна Лазарова.

  • Плащания в брой, с кредитна или дебитна карта в офиса на ВАСТЕЛС не се приемат. При желание за плащане в брой може да се ползват доставчици на платежни услуги (EasyPay, FastPay и др.)

  • Всички заявени резервации са валидни 5 работни дни, през който период трябва да бъде осъществено реалното им заплащане. При неспазване на това условие, резервацията се анулира без предупреждение от страна на организатора. При заявка на анулации на хотелско настаняване и/или такса регистрация до 15 януари 2020 г. включително, се възстановява пълната сума по плащането. При частични или пълни анулации от 16 януари 2020 г. – суми не се възстановяват. При банков превод, банковите такси са за сметка на наредителя на сумата.

Моля, отбележете на банковия документ:

1. Вашето име 2. Гинекологична конференция 3. За какво плащате